Tag Archives: Ankthi

Përshëndetje, jam Ankthi, mos u frikëso … Vij në paqe, pse frikësohesh aq shumë para pranisë sime?

Përshëndetje, jam Ankthi, mos u frikëso … Vij në paqe, pse frikësohesh aq shumë para pranisë sime?

E di që ndihesh keq sa herë që afrohem, dëshpërohesh dhe do të më largosh menjëherë, e di se nëse mundesh … do të më vrisje, dhe mbi të gjitha përse beson se unë jam ai që dëshiron të të lëndojë, por më beso, nuk është kështu.
ankthiii
Unë nuk jam këtu për të të krijuar dhimbje, aq më pak për të të çmëndur, mendoj që ta kam treguar çdo herë që kam ardhur. Është e vërtetë ndonjëherë unë jam i frikshëm, por është natyra ime.
Por siç e sheh në fund të ditës, nuk të kam vrarë dhe nuk je çmëndur. Continue reading