Category: Konsulta

8 Mënyra për të Qëndruar të Qetë gjatë një Krize

8 mënyra për të qëndruar të qetë gjatë një krize

Kur një situatë serioze lind në punë, në familje , në ambjetin social, instinkt juaj i parë mund të jetë paniku. Për fat të keq, ankthi i rëndë dhe stresi mund të rezultojë në një situate të veshtirë. Kjo mënyrë përgjigjeje mund të shkaktojë dëme afatgjate për shëndetin tuaj dhe të ulë aftësinë tuaj për kryerjen e saj në mënyrë optimale.
Shumë nga njerëzit me arritjet më të mëdha të botës, duke përfshirë sipërmarrësit, atletët, artistët figura të njohura në rang botëror, nuk e kanë arritur nivelin e tyre të suksesit, pa mësuar se si të qëndrojnë shumë të qetë nën presion. Ata kanë mësuar aftësinë për të zhvilluar dhe për të ruajtur një gjëndje të veçantë të gatishmërisë psikologjike, një gatishmëri mendore që e përmbledhin sipas kërkesës në momentin që ju duhet.
Nëse ju jeni në një situatë kritike, vetëpërmbajtja është e domosdoshme për kulmin e performancës. Kur je i përbërë, në masë të mjaftueshme i/e praktikuar dhe i/e vetë-sigurt (mjaftueshëm të fortë për të lëvizur malet mendore), ju jeni gati për sukses.
Këtu janë tetë këshilla për t’ju ndihmuar të mbani ftohtësinë tuaj në situata të vështira:
Read more

Konsulta

Vuoi chiederci un consulto orientativo sulla tua situazione?  Compila il form in fondo a questa pagina: appena possibile pubblicheremo la risposta al tuo quesito in questa sezione del sito ]

Stresi                                                                         Depresioni

stres      depresioni

Semundje apo frike nga semundjet?              Ankthi dhe krizat e panikut

 

semundje apo frike nga semundjetankth dhe kriza paniku

 

Marredhenie ne cift                                              Prinderit dhe femijetprinder dhe femije

 

marredhenie ne cift

 

8 Mënyra për të Qëndruar të Qetë gjatë një Krize

8 mënyra për të qëndruar të qetë gjatë një krize Kur një situatë serioze lind në punë, në familje , në ambjetin …

ANKTHI DHE ATAKËT E PANIKUT: SIMPTOMAT DHE KARAKTERISTIKAT

ANKTHI DHE ATAKËT E PANIKUT: SIMPTOMAT DHE KARAKTERISTIKATA Ankthi dhe Atakët e panikut janë terma që përdoren shpesh …

Mendimet negative të përsëritura dhe automatike, si t’i eliminoni ato

Mendimet negative të përsëritura dhe automatike, si t’i eliminoni ato Jeta nuk është një proces mekanik, nuk …