Category: Depression

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Simptomat psikologjike dhe mentale si (#Ankthi, #depresioni, #dëshpërimi …) nuk janë dhimbje që të fshihen dhe të shtypen ; duhet të shihen si sinjale paralajmëruese e psikikës sonë që tregojnë se diçka në jetën tonë nuk është duke shkuar në mënyrë të drejtë. Vetëm duke i mirëpritur ato dhe duke i kuptuar mund ti ndalojmë që të na mundojnë.

Këshillimi me #psikologun të ndihmonë të përballesh me çdo gjë dhe të ringrihesh ! Studio Psikologjie-konsulta e një psikologu për depresion, stres, divorc, probleme personale, probleme me fëmijët një moment i vështirë për tu kaluar apo marrëdhënia në çift… ? http://www.studiopsikologjie.al/

ankthatake panikudepresionKëshillimi Psikologjikprobleme në çiftprobleme në marrëdhënie të ndryshmePsikologPsikoterapistudio psikologjie

Asnjëherë nuk është vonë për të reaguar dhe për të merituar më të mirën

Asnjëherë nuk është vonë për të reaguar dhe për të merituar më të mirën

Një thënie e vjetër popullore thotë: “kurrë nuk është vonë“. Me siguri do të na ketë ndodhur të biem, të bëjmë gabime, të pendohemi … Kjo nuk duhet të na lejojë të masakrojmë veten pa masë, aq më pak të fshijmë ëndrrat tona. Përkundrazi! A keni menduar ndonjëherë që meritoni më shumë nga jeta? A je i vetëdijshëm se nuk është kurrë vonë për të bërë një ndryshim?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Mos prit. Nuk do të jetë kurrë koha e duhur. Fillo kudo që të jesh, me çfarëdo mjeti që mund të kesh në dispozicionin tënd; gjatë rrugës do të gjesh mjete më të mira “-Napoleon Hill

Read more

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Simptomat psikologjike dhe mentale si (#Ankthi, #depresioni, #dëshpërimi …) nuk janë dhimbje që të fshihen dhe …

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme!

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme! Në mënyrë ideale, secili prej nesh duhet të zgjohet i relaksuar, …

Çfarë  është zgjidhja e tentuar?

Çfarë  është zgjidhja e tentuar? Çfarë kanë të përbashkët të gjitha situatat problematike që ende nuk kanë …