Konsulta

Konsulta psikologjike, psikoterapi, këshillim me një profesionist për ju do të ishte një ndihmë që mëndja juaj do t’ju falenderoj. Shpesh ndodhemi në situata të vështira që për ju ndoshta mund të mos ketë rrugëdalje, por zgjidhja më e mirë për çdo problem është të flasësh me dikë, dhe ajo perfekte është të flasësh me një specialist të fushës si psikologu i cili do t’ju ndihmonte të gjenit zgjidhjen që fshihej brënda jush.

Nëse vuani nga stresi apo vuani nga depresioni, ankthi, atakët e panikut, frikëra apo fobi të ndryshme të cilat shumë shpejt janë shndërruar në sëmundjet e shekullit mund të na kontaktoni dhe në një udhëtim psikoterapeutik bashkë me ju ne do të mundohemi t’ju çlirojmë nga ankthet dhe streset tuaja të përditshme. Mënyra më e mirë për ta menaxhuar stresin është të konsultohesh me një psikolog profesionist. Nëse thëniet “vuaj nga stresi” dhe “vuaj nga depresioni” janë kthyer  në thënie të përditshme, psikologu është zgjedhja dhe zgjidhja e duhur për ju!

•Nëse keni frikë nga sëmundjet apo keni atake paniku zgjidhja më e mirë për ju do të ishte ndihma e një profesionisti i cili do të gjëndej aty për ju në çdo kohë dhe do t’ju ndihmonte të kalonit ato çaste stresi dhe ankthi.

Nëse problemi juaj është marrëdhënia me fëmijën tuaj adoleshent dhe nuk dini si të komunikoni apo doni të përmirësoni marrëdhëniet prind fëmij apo marrëdhëniet në çift ne jemi këtu për t’ju ndihmuar.

•Ndodhesh në një situatë dhe ndjen se duhet të konsultohesh me dikë?

Ne ofrojm konsulta në studio live në Tiranë, online nga skype; studio.psikologjie. Plotëso formën e kontaktit në të majtë të faqes: brënda 72 orëve do të të kthejmë përgjigje

•Psikoterapi, Psiko-diagnozë, Këshillim dhe mbështetje psikologjike
Këshillimi me psikologun‬ të ndihmonë të përballesh me çdo gjë dhe të ringrihesh ! Studio Psikologjie‬ ofron konsulta me psikologe Tirane për depresion dhe trishtim, ankth, probleme personale, marrëdhënia prind – fëmijë, ‬një moment i vështirë‬ për tu kaluar, probleme në lidhje, atake paniku, probleme me vetëvlerësimin apo vetëbesimin Drejtoju Psikologut Online!

Studio Psikologjie në Tiranë është këtu për të ndihmuar në përmirësimin e vetëvlerësimit dhe shëndetit tuaj mendor

Vetëvlerësimi dhe shëndeti mendor

Çfarë është vetëvlerësimi? Vetëvlerësimi është mënyra se si mendojmë për veten dhe vlera që i japim vetes. …

mendimet obsesive psikolog tirane

Mendimet obsesive

Çrregullimi obsesiv-kompulsiv (OCD) karakterizohet nga një model mendimesh dhe frikash të padëshiruara të njohura si …

Rezervoni sot një seancë psikologjike me psikolog ne Tirane

Terapia e Traumës

Çfarë është Terapia e Traumës? Trauma është një përvojë emocionale ose fizike intensive që mund të ketë efekte …