Artikuj

Konsulta me psikolog online

Truri: mundësia që ta “mësojmë” të shohi më mirë

Një stërvitje pak në kompjuterin tuaj ose tabletë për 25 minuta në ditë, 4 ditë në javë për gjatë dy muajve, mund të “mësojnë” trurin për të parë më mirë. Për të thonë se një studim i disa lojtarëve bejsbolli që u bë nga një grup i studiuesve në Universitetin e Kalifornisë në Riverside.

Hulumtimi, i publikuar në revistën “Current Biology”, është “i pari që ka treguar se të “mësuarit” perceptimi “mund” të prodhojë përmirësime në vegimet tek individët të cilët kanë vizion normal. “Shtatë lojtarë kanë arritur mprehtësi vizuale ‘që korrespondon me leximin e një teksti në tre herë distanca në të cilën lexon një vëzhgues normal ,” tha Aaron Seitz, i cili udhëhoqi studimin. Atletët ishin të përfshirë në një lojë ku ata kishin për qëllim për të gjetur dhe të zgjidhnin modele të caktuara vizuale që shfaqeshin në një ekran. Gradualisht që loja përparonte, këto imazhe bëheshin gjithnjë e më shumë “të zbehta”, në mënyrë që të trajnohej truri të sillej më mirë.

Konsulta me psikologe në Tiranë, studio ose online

Një Psikolog online është një profesionist, me një formin të përshtatshëm dhe eksperiencë në dhënien e suportit ndaj personave në distancë! Objektivi i psikologut online është ai i rritjes së mirëqënies së personave dhe shoqërisë, duke ofruar një kulturë psikologjie shpesh herë mjaft të lidhur me kurimin e patologjive të rënda ose jo, ashtu siç edhe duhet të jetë, apo dhe të formave më pak të lehta të mos ndjerit mirë.

Nëse ke dyshime për llojin e ndihmës që të nevojitet mjafton të na kontaktosh duke dërguar një email ose duke na telefonuar. Jemi në dispozicionin tënd për të zgjidhur së bashku çdo lloj problemi. Psikoterapia është zgjidhja duke ju drejtuar psikologut që të ndihmonë në rindërtimin e strategjive të duhura duke zëvendësuar strategjitë jofunksionale dhe të keq përshtatura.

Ofrohen konsulta online duke thjeshtësuar edhe për ju stresin e takimit me një psikolog në Tiranë, thjesht nga laptopi, tableti apo smartphone juaj ju mund të prenotoni një konsulte online psikologjike dhe të keni shërbimin e një psikologu online nga komoditeti i shtëpisë suaj.

Konsulta online nëpërmjet SKYPE, WHATSAPP, VIBER Na kontakto në skype në adresën studio.psikologjie.

Dhe nesë po pyesin sa kushton një seance te psikologu, me poshtë gjeni listen e cmimeve:

  • Seanca e konsultës – 60 minuta, 5000 lekë të reja/ 50€ euro
  • Seancat e Psikoterapisë fillojnë 5000 lekë të reja/50€ euro
  • Terapi çifti seanca është 70 minuta kushton 7500 lekë të reja/75 euro

info@studiopsikologjie.al

+355692642618

 

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Në Shqipëri, si në shumë vende të tjera, ekziston një praktikë standarde për psikologët e rinj që përfshin mbikëqyrjen …

Shëndeti mendor të meshkujt

Shëndeti mendor të meshkujt

Pse burrat kanë frikë të flasin për shëndetin e tyre mendor? Pritjet sociale dhe rolet tradicionale gjinore luajnë …

blank

Seanca Psikologjike Profesionale në Tiranë

Ofrojmë Seanca Psikologjike për Individë, Familje dhe Çifte në Tiranë Në zemër të Tiranës, studio jonë e psikologjisë …