Artikuj

Menyrat e fjetjes, Psikologji

Psikologji, menyrat e fjetjesstudio psikologjie

Menyrat e fjetjes sipas nje studimi te koheve te fundit flasin per tipin tuaj.

Pozicioni i fjetjes Nr 1:

Fle ne menyre qe krijon poizicionin e fetusit:
psikologjia menyrat e fjetjes

Pergjigje
Interpretimi – person i turpshem dhe sensitiv

Pozicioni i fjetjes Nr. 2: flen ne menyren e ushtarit, me kurrizin ne krevat dhe krahet drejt ne anet e krevatit:

Pergjigje

Interpretimi – person i rezervuar

Pozicioni i fjetjes Nr. 3: fle ne nje ane me kembet drejt dhe krahet poshte:

Pergjigje

interpretimi: person i qete qe shkon mire me te gjithe

Sleep Position Nr. 4: fle ne nje ane me kembet drejt ose hapur dhe krahet drejt:

Pergjigje

interpretimi – njeri qe dyshon shume

Sleep Position Nr. 5: fle ne menyre qe barku prek krevatin dhe krahet hapur ne drejtimin e kokes:

Pergjigje
interpretimi – arrogant, ekpresiv, extrovert

Sleep Position Nr. 6: fle me kurrizin(shpinen) ne krevat me kembet hapur dhe krahet hapur:

Pergjigje
interpretimi – person qe eshte i mire te degjoje problemet ose diskutimet e te tjereve

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Në Shqipëri, si në shumë vende të tjera, ekziston një praktikë standarde për psikologët e rinj që përfshin mbikëqyrjen …

Shëndeti mendor të meshkujt

Shëndeti mendor të meshkujt

Pse burrat kanë frikë të flasin për shëndetin e tyre mendor? Pritjet sociale dhe rolet tradicionale gjinore luajnë …

blank

Seanca Psikologjike Profesionale në Tiranë

Ofrojmë Seanca Psikologjike për Individë, Familje dhe Çifte në Tiranë Në zemër të Tiranës, studio jonë e psikologjisë …