Artikuj

Teste psikologjik 5 pyetje , Pergjigjuni pyetje ?

Test psikologjikstudio psikologjie

1. Mendoje veten ne nje shkretetire, ecen ashtu i lodhur, i rraskapitur,kur papritmas keni para vetes nje mur. Ca do beni?

-do mundoheni ta kerceni murin e te vazhdoni tutje?
-do shikoni se si ta evitoni anashashkaloni murin?
-do dorezoheni,nuk mundeni me!?

2. Po ecni neper shkretetire dhe para vetes papritmas keni nje pale shkalle.

Prej cfar materiali ndertues jane shkallet?

3. Papritmas e gjeni veten ne nje dhome plotesisht te kuqe,me mure 100% te kuqe , e gjitha e kuqe.

Cfare ndjesie fitoni ne kete moment?

4.Papritmas e gjeni veten ne nje dhomen te gjelbert 100% te gjelbert.

Cfare ndjesie fitoni?

5.Jeni vetem ne mal,nate ,erresir,dhe duke ecur mes drunjeve keni ndjesin se dikush po ju ndjek.
Cfare do beni?
-do ndaloni dhe te shikoni se kush eshte?
-do ja fusni vrapit pa kthyer koken pas?

Pergjigjet !psikologjia-test psikologjik

1.mendoje veten ne nje shkretetire,ecen ecen ashtu i lodhur i rraskapitur,kur papritmas keni para vetes nje mur.Cfare do beni?

-krahasohet me perballjen e personit me problemet qe ai person hase ne jete.
Pra personi qe tenton ta kaloi eshte tip qe i del perball problemeve dhe eshte luftarak,personat qe e evitojne ate,jane persona qe bejn kompromise ne jete,dhe ata qe nuk mund te ecin me,jane persona qe dorzohen ne krizen e pare te jetes.

2. po ecni neper shkretetire dhe para vetes papritmas keni nje pale shkalle.
Prej cfare materiali ndertues jane shkallet?

-shkallet kane te bejne me karakterin e personit ne fjale.
Sa me materiale te forte i mendon shkallet, aq e/i forte eshte karakteri.

3. Papritmas e gjeni veten ne nje dhome plotesisht te kuqe, me mure 100% te kuqe , e gjitha e kuqe.
Cfare ndjesie fitoni ne kete moment?

-kjo ka te beje me marredhenien me seksin qe ka personi qe jep pergjigjen .

4. Papritmas e gjeni veten ne nje dhomen e gjelbert 100% te gjelbert.
Cfare ndjesie fitoni?

-kjo shpjegon marredhenien tuaj me femijerin,sa me shume ndjesi qetesie qe fiton nga kjo dhome,aq femijeri me te qete ka perjetuar personi.

5. Jeni vetem ne mal, nate, erresir,dhe duke ecur mes drunjeve keni ndjesin se dikush po ju ndjek.
Ca do beni?

kjo pergjegjje ka te beje me marrdhenien tuaj me vdekjen si mund te perballet personi,sa shume rrezikon ne jete!

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Simptomat psikologjike dhe mentale si (#Ankthi, #depresioni, #dëshpërimi …) nuk janë dhimbje që të fshihen dhe …

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme!

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme! Në mënyrë ideale, secili prej nesh duhet të zgjohet i relaksuar, …