Unë jam në depresion, 10 Zilet e alarmit që nuk duhen nënvlerësuar

Unë jam në depresion, 10 Zilet e alarmit që nuk duhen nënvlerësuar

Konsulta në studio me psikologe në Tiranë për të trajtuar depresionin dhe ankthin

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Ndiheni të trishtuar, të pakënaqur, të dëshpëruar?  Keni pësuar një dështim, keni humbur nje njeri te shtrenjte, …

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme!

Në mënyrë ideale, secili prej nesh duhet të zgjohet i relaksuar, i freskët nga një gjumë i qetë. Fatkeqësisht, ky …