Artikuj

Çfarë tregon fytyra për personalitetin tuaj

studio psikologjie1. BALLI
I rrumbullakosur: nese balli juaj eshte i rrumbullakosur d.m.th se ju jeni artist, krijues, emocional, por jo gjithmone logjikues.

Çfarë tregon fytyra për personalitetin tuajI pjerret: ju jeni profesional dhe i prirur drejt rezultateve pozitive. Nuk iu pelqen te flisni per jeten tuaj personale

 I sheshte: si i Brad Pitt, tregon se parapelqeni te mendoheni para se te hyni ne veprim.

2. VETULLA

E trashe: tregon se keni vetebesim dhe nje qajse logjike per jeten

E holle:  vetulla e holle shpesh tregon mungese konfidencialiteti

E rrumbullakosur me hark: njerezit me vetulla te tilla mund te udhehiqen nga ndjenjat dhe shpesh janë sensitive.

3. SYTE

Syte e medhenj: te bukur njerezit te cilet i kane syte te tille jane me teper ekstroverte. Ata shprehen shume kollaj dhe mendojne se edhe te tjeret jane ashtu.

Syte e vegjel: Njerezit me syte e vegjel jane me te rezervuar dhe me te gezuar. Mund te jete e veshtire per ti bere te habiten.

Syte Afer njeri tjetrit: Zakonisht jane te afte te perballen me cdo situate dhe te afte ti kthejne gjerat ne favor te tyre

Syte e distancuar: jane njerez tolerante dhe me vizion largpames.

4. HUNDA

E dukshme: Sa me e dukshme te jete hunda juaj aq me shume ju kujdeseni per cilesine e punes dhe detajet e vogla

E vogel: ne pergjithesi njerezit me hunden e vogel priren te mendojne se ata punojne shume, por jo ne pune te renda. Jane mjaft eficiente por jo perfeksioniste, zakonisht jane te turpshem dhe te ndrojtur.

E gjere: keta jane njerez emocionale dhe bujare. jane gjithmone te gatshem te mbeshtesin familjen dhe miqte.

5. GOJA

Nje goje e madhe me buze te plota: tregon se lidhjet ne cift jane shume te rendesishme per ju.

Buze te vogla: keta njerez jane mjaft te vendosur dhe jane shume te afte ne marrjen e vendimeve. Adhurojne hapesiren e tyre dhe privacine.

Buza e poshtme me e madhe: tregon se jane persona te prirur drejt kerkimit te kenaqesive, jane plot me jete dhe adhurojne ta shijojne ate.

6. MJEKRA

E ndare nga nje vije ne dy pjese: tregon fat dhe bollek ne pleqeri.

Me prirje per poshte: dominues dhe u pelqen te marrin pergjegjesi. Mund te jene persona me humor te ndryshueshem,

E dukshme si tipar: zakonisht jane kokeforte dhe te pavarur. marrin vendime te mencura.

E vogel: tregon pergjithesisht mungese vetebesimi dhe vullneti, priren te dorezohen lehte.

Me grope: njerezit te cilet kane nje grope te vogel ne mjekrren e tyre jane gjithmone te gatshem te ndihmojne te tjeret dhe u pelqen te jene ne qendeer te vemendjes.

7. DHEMBET

Hapesire midis dhembeve te pare: tregon nevojen per tu fokusuar ne jete, jane njerez qe ndermarrin rreziqe ne menyre impulsive.

Dhembet e pare te medhenj: shpesh kokeforte dhe te paduruar

Te pjerret per nga brenda: te shpejte ne kapjen e mundesive, kembengules

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Në Shqipëri, si në shumë vende të tjera, ekziston një praktikë standarde për psikologët e rinj që përfshin mbikëqyrjen …

Shëndeti mendor të meshkujt

Shëndeti mendor të meshkujt

Pse burrat kanë frikë të flasin për shëndetin e tyre mendor? Pritjet sociale dhe rolet tradicionale gjinore luajnë …

blank

Seanca Psikologjike Profesionale në Tiranë

Ofrojmë Seanca Psikologjike për Individë, Familje dhe Çifte në Tiranë Në zemër të Tiranës, studio jonë e psikologjisë …