Artikuj

Test Personaliteti

Shikoni fotot me pemë dhe zgjidhni atë që është menjëherë më tërheqëse për ju, mos u mendoni shumë gjatë për atë, vetëm  zgjidhni, dhe shihni se cila është zgjedhja juaj dhe çfarë thotë për personalitetin tuaj.

Test Personaliteti

1 . Jeni një person bujar dhe me norma. Ju gjithmonë punoni në vetë-përmirësim , jeni shumë ambicioze dhe keni standarde shumë të larta . Njerëzit mund të mendojnë se komunikimi me ju, është i vështirë , dhe kjo gjë nuk është e lehtë për ju. Ju punoni shumë dhe është e vështirë , per ju te jeni më pak egoist.Ju punoni për shkak se  doni të përmirësoni botën. Keni një kapacitet të madh për të dashur njerëzit deri sa ata ju lëndojnë. Por edhe pasi ata e bëjnë  këtë, ju mbani dashuri.Shumë pak njerëz mund t’ju vlerësojnë për gjithçka që ju bëni  dhe  meritoni .

2 . Ju jeni një argëtim , person i ndershëm. Jeni shumë të përgjegjshëm dhe që  kujdeseni për të tjerët . Besoni në  punën e ndershme dhe  pranoni shumë përgjegjësi lidhur me punën . Ju keni një personalitet shumë të mirë dhe njerëzit e kane te lehte t’ju besojnë  . Jeni të ndritshëm , të mprehtë dhe të shpejtë në të menduar . Ju gjithmonë keni një histori interesante për të treguar.

3. Jeni një person i zgjuar dhe i zhytur në mendime . Ju jeni një mendimtar i madh. Mendimet dhe idetë tuaja janë nga më të rëndësishmet . Ju pëlqen të mendoni vetem për teoritë  dhe pikëpamjet tuaja. Ju jeni një tip introvert . Ju rrini me ata që ju pëlqen të mendojnë dhe të mësojnë . Keni shpenzuar shumë kohë , duke menduar për moralin ,dhe jeni duke u përpjekur për të bërë atë që është e drejtë , edhe në qoftë se shumica e shoqërisë nuk pajtohet me ju.

4 . Ju jeni njeri mëndjehollë dhe filozofik. Jeni një unike , e shpirtit të llojit tuaj . Tjetër si ty dhe të ngjashëm me ty nuk ka. Ju jeni intuitive dhe pak i çuditshëm .  Jeni keqkuptuar shpesh , dhe kjo ju dhemb . Ju duhet hapësirë personale . Kreativiteti juaj duhet të zhvillohet , dhe kjo kërkon respekt nga të tjerët . Ju jeni një person i cili në mënyrë të qartë  sheh anët e lehta dhe të errëta të jetës . Ju jeni shumë emocional.

5 . Ju jeni i vetë-sigurt dhe i pavarur. Parimi udhëheqës për ju në jetë është “Unë do ta bëj në mënyrën time .” Ju jeni shumë të pavarur dhe  dini se si të qëndroni të fortë  si për vete dhe për njerëzit që doni . Ti e di saktësisht se çfarë  do dhe nuk ke frikë të ndjekësh ëndrrat e tua. E vetmja gjë që ju kërkoni nga njerëzit është ndershmëria . Ju jeni aq të fortë sa për të pranuar të vërtetën.

6 . Ju jeni të butë dhe të ndjeshëm. Njerëzit lidhen me ju shumë mirë . Ju keni shumë miq, që i doni duke i ndihmuar ata. Ju  keni  atmosferë të ngrohtë dhe të ndritshme që i bën njerëzit të ndjehen mirë kur ata janë rreth jush . Çdo ditë , ju mendoni se çfarë mund të bëni për të përmirësuar veten , dëshironi që të jeni interesant dhe unike , më shumë se kushdo tjetër në botë , ju keni nevojë për dashuri , jeni edhe të gatshëm për të dashur edhe ata që nuk ju dua më.

7 . Ju jeni të lumtur dhe gjakftohtë. Jeni një person shumë i ndjeshëm dhe i kuptueshëm , jeni një dëgjues i madh që di se si të jetë jo- gjykues . Ju besoni se të gjithë kanë udhëtimin e tyre në jetë . Ju jeni të hapur për njerëzit dhe ngjarjet e reja .Jeni shumë rezistente ndaj stresit dhe rrallë shqetësoheni . Normalisht , ju jeni shumë të relaksuar . Ju gjithmonë arrini të keni një kohë të mirë dhe kurrë nuk e humbni rrugën tuaj.

8 . Ju jeni simpatik dhe energjik. Jeni një person i cili e di menyrën për ti bërë njerëzit të qeshin . Ju jetoni në një gjendje  harmonie me universin . Ju jeni spontane dhe entuziast . Ju kurrë nuk thoni jo për një aventurë. Shpesh , per ju mendojne që je një njeri i habitshëm dhe madje tronditës, por kjo është vetëm se ju jeni energjik.Ju gjithmonë mbeteni të vërtetë me veten , keni shumë interesa dhe nëse diçka provon  interes për ju , nuk do të rrini deri sa të fitoni një njohuri të thellë të kësaj gjëje.

9 . Ju jeni optimist dhe me fat . Ti beson se jeta është një dhuratë dhe përpiqeni për të arritur sa më shumë të jetë e mundur dhe e vë këtë dhuratë për përdorimin sa më të mirë të mundshëm ,jeni shumë krenarë për arritjet tuaja . Ju jeni të gatshëm të rrini afër me njerëzit për të cilët brengoseni gjatë vështirësive  të tyre. Ju keni një qasje shumë të shëndetshme për jetën. Gota është ( të paktën ) gjysëm e mbushur për ju . Ju përdorni mundësinë për të falur ,për të mësuar , dhe për tu  rritur për shkak se ju besoni se jeta është shumë e shkurtër për të bërë ndryshe.

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Në Shqipëri, si në shumë vende të tjera, ekziston një praktikë standarde për psikologët e rinj që përfshin mbikëqyrjen …

Shëndeti mendor të meshkujt

Shëndeti mendor të meshkujt

Pse burrat kanë frikë të flasin për shëndetin e tyre mendor? Pritjet sociale dhe rolet tradicionale gjinore luajnë …

blank

Seanca Psikologjike Profesionale në Tiranë

Ofrojmë Seanca Psikologjike për Individë, Familje dhe Çifte në Tiranë Në zemër të Tiranës, studio jonë e psikologjisë …