Artikuj

Testi i varësisë nga seksi

Testi i varësisë nga seksistudio psikologjie

1. Blini revista seksi?

Jo /    Ndonjëherë /    Rregullisht

2. Ju mbizotëron ideja e seksit?

Po /    Jo

3. Mendoni se sjellja juaj seksuale është jonormale?

Jo /    Ndonjëherë /    Rregullisht

4. Ankohet partneri juaj për anën tuaj seksuale?

Jo /    Ndonjëherë /    Shpesh

5. Ju bën lidhja që keni me seksin të ndiheni keq?

Aspak /    Deri diku /    Shumë

6. Fshihni aspekte të seksualitetit tuaj nga partneri?

Jo /    Ndonjëherë /    Shpesh

7. Ndikon për keq sjellja juaj seksuale në jetën familjare?

Po /   Jo

8. E keni pasur ndonjëherë të pamundur të shmangni dëshirën për seks në situata jo të përshtatshme?

Po /  Jo

psikologjia-testi-i-seksit-300x300

Përgjigje: Nëse shumica e përgjigjeve tuaja janë “po”, “shumë”, “rregullisht” dhe “shpesh”, duhet të konsultoheni me një specialist, pasi ka shumë mundësi të jeni të varur nga seksi.

Nëse përgjigjet tuaja janë “jo” dhe “ndonjëherë”, kjo tregon se keni një jetë seksuale normale, por që duhet të tregoni përsëri kujdes.

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Në Shqipëri, si në shumë vende të tjera, ekziston një praktikë standarde për psikologët e rinj që përfshin mbikëqyrjen …

Shëndeti mendor të meshkujt

Shëndeti mendor të meshkujt

Pse burrat kanë frikë të flasin për shëndetin e tyre mendor? Pritjet sociale dhe rolet tradicionale gjinore luajnë …

blank

Seanca Psikologjike Profesionale në Tiranë

Ofrojmë Seanca Psikologjike për Individë, Familje dhe Çifte në Tiranë Në zemër të Tiranës, studio jonë e psikologjisë …