Artikuj

Test psikologjik: e shkuara, e sotmja apo e ardhmja

Test Psikologjikstudio psikologjie

Je një tip që jeton të sotmen, apo pëlqen t’i projektosh gjërat? Apo preferon ta jetosh jetën ditë pas dite? Apo jeton ende me të kaluarën?

A – Të jesh e suksesshme, është çelësi i jetës tënde?
1. Sigurisht, është vërtet shumë e rëndësishme.
2. Po, përveç faktit që kjo të mos ndikojë në cilësinë e jetës sime.
3. Nëse do të ishte e mundur, do të më pëlqente.

B – Punën e zgjedh mbi gjithçka?
1. Jo, përparësi për mua është familja.
2. Do të privilegjoja dëshirat dhe ëndrrat e momentit.
3. Do ta quaja kompetencë të momentit.

C – Një histori e bukur dashurie varet…psikologjia test psikologjik
1. Nga momenti kur e ke përjetuar.
2. Kur të surprizon nga të rejat që të sjell.
3. Kur rritet bashkë me projektet për të ardhmen.

Ç – Mbas dhjetë vjetësh do të jesh…
1. E martuar me dy fëmijë dhe me një pozicion të mirë profesional.
2. Nuk e di dhe nuk e shoh si një problem.
3. Shpreson të jesh ndryshe nga nëna jote.

D – Shëndeti për ty konsiderohet…
1. Nëse do të kisha një patologji në familje, do të isha në merak.
2. Çdo ditë e re, me një rregull të ri për shëndetin.
3. Shëndeti është i rëndësishëm, por të jetosh në harmoni është edhe më e rëndësishme.

Dh – Një natë çmendurie është…
1. Më e mirë se çdo gjë tjetër.
2. E bukur nëse nuk ndodh shpesh, sepse pastaj do të bastardohej.
3. Nuk do të hiqja asnjëherë dorë prej saj.

E – Historitë e familjes…
1. I njeh përmendësh dhe ke gjithmonë konsideratë për to.
2. I përket të kaluarës, nuk më intereson.
3. Është e rëndësishme, por jo sa e ardhmja.

F – Ekologjia dhe e ardhmja e planetit…
1. Është e rëndësishme, dhe e mendoj çdo ditë.
2. Është e rëndësishme ta mendosh, nëse do një të ardhme.
3. Është rezultat i neglizhencës në të kaluarën.

G – Mikja jote e parë e shkollës…
1. Herë pas here e sheh dhe jeni ende në kontakt.
2. Nuk të kujtohet, ka kaluar shumë kohë.
3. Nuk e kujton më, ke mjaft mike të reja.

H – Kush të tremb më shumë…
1. Respekti për disa episode të trishtueshme të së kaluarës.
2. Falimetimi i projekteve në të cilat ti beson.
3. Nëse nuk do të ndiheshe rehat me veten tënde.

Më shumë përgjigje 1

Je projektuar drejt së ardhmes Është e ardhmja ajo që të preokupon më tepër se çdo gjë tjetër. Energjitë e tua shkojnë drejt projekteve, që kanë të bëjnë me të ardhmen. Për ty, kuptimi i të jetuarit është të ëndërrosh si do të jetë e ardhmja. Ajo që ka rëndësi për ty, është ajo që duket e vërtetë.
Je një futuriste.

Më shumë përgjigje 2

Je e drejtuar nga e kaluara Sigurisht, e kaluara është mikja me të cilën udhëton më shumë. Nuk e jeton dot të sotmen, nëse nuk mendon të kaluarën. Çdo moment është i ndërtuar falë një sekuence që e ka origjinën nga e djeshmja. Për ty, jeta nuk duhet ta braktisë kurrë origjinën e saj. Historitë janë këshilla për ty. Je një femër gjithmonë në kërkim.

Më shumë përgjigje 3

Je e përqendruar tek e sotmja Është e sotmja, ajo që ka më shumë rëndësi për ty. I shijon kënaqësitë që të fal jeta ditë pas dite; nuk harxhon si dhe nuk hedh poshtë asnjë minutë kot. Je e përqendruar tek ajo që të ndodh në moment dhe e ke hedhur pas krahëve të shkuarën. Ajo i përket së djeshmes, ndërkohë që ti i përket të sotmes. Jeton nga instinktet dhe je një grua egoiste.

Mundohuni ta zgjidhni testin pa pare pergjigjet….

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Simptomat psikologjike dhe mentale si (#Ankthi, #depresioni, #dëshpërimi …) nuk janë dhimbje që të fshihen dhe …

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme!

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme! Në mënyrë ideale, secili prej nesh duhet të zgjohet i relaksuar, …