Artikuj

Këshilla për mendjeprehtësi në të folur

Këshilla  për mendjeprehtësi në të folurstudio psikologjie

Këshilla :Për të tërhequr masën rreth vetes, një ligjërues – folësi ka nevojë të jetë edhe i shkathët dhe mendjemprehtë. Për të realizuar një gjë të tillë, duhen disa këshilla ndër të cilat:këshilla

:Kur të hysh në ndonjë sallë – përshëndeti të gjithë Këshilla :Fol pak, Mos u ngut të kthesh përgjigje ende pa e dëgjuar dhe kuptuar në tërësi të folurit. Nëse të flasin mirë, kthejua me të mirë, e nëse të përqeshin ose tallen, atëherë shiko se si është më së miri t’iu përgjigjesh Këshilla :Çdo ambjent ka bisedën e vet, prandaj, që të kesh sukses në bisedë, shih se çfarë iu intereson atyre, apo çfarë i preokupon, e folu për ato gjëra.Këshilla :Edukata e të folurit nuk është e tëra në të folur, por edhe në të dëgjuar. Ndërsa imazhi më i qartë i kësaj etike është që kur tjetri flet, të mos e ndërpresësh.Këshilla për mendjeprehtësi në të folur

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Simptomat psikologjike dhe mentale si (#Ankthi, #depresioni, #dëshpërimi …) nuk janë dhimbje që të fshihen dhe …

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme!

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme! Në mënyrë ideale, secili prej nesh duhet të zgjohet i relaksuar, …