9 GABIME TË ZAKONSHME QË NJERËZIT BËJNË NË NJË BISEDË

9 GABIME TË ZAKONSHME QË NJERËZIT BËJNË NË NJË BISEDË

Konsulta në studio me psikologe në Tiranë

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Ndiheni të trishtuar, të pakënaqur, të dëshpëruar?  Keni pësuar një dështim, keni humbur nje njeri te shtrenjte, …

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme!

Në mënyrë ideale, secili prej nesh duhet të zgjohet i relaksuar, i freskët nga një gjumë i qetë. Fatkeqësisht, ky …