Biseda me veten_ bashkëbisedimi i brendshëm. Cilat janë përfitimet_ studiopsikologjie.al

Biseda me veten_ bashkëbisedimi i brendshëm. Cilat janë përfitimet_ studiopsikologjie.al

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Simptomat psikologjike dhe mentale si (#Ankthi, #depresioni, #dëshpërimi …) nuk janë dhimbje që të fshihen dhe …

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme!

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme! Në mënyrë ideale, secili prej nesh duhet të zgjohet i relaksuar, …