Artikuj

Entuziazmi , çfarë është entuziazmi

Entuziazmi , çfarë është entuziazmistudio psikologjie

Entuziazmi: pasioni i papermbajtur per nje aktivitet te caktuar. I domosdoshem per suksesin sepse ne realitetin e perditshem fitorja me humbjen ndahen vetem nga nje vije e holle zotesie, diference kjo qe fitohet vetem nga ata qe e duan shume nje aktivitet.

Entuziazmi per tu zhvilluar  nevojitet fillimisht te studiosh teknika per permiresimin e aktivitetit, pastaj ti aplikosh ato ne praktike.

Praktikimi i teknikave te reja krijon besimin tek keto teknika, dhe ky besim te emocionon, dhe krijohet entuziazmi ,entuziazmon dhe te bind qe mund te besh gjera te jashtezakonshme me to. Ky mendim te ben jashte mase te lidhur emocionalisht dhe menderisht me nje aktivitet praktik.

Thjesht kujtoni rastet kur keni avancuar shume ne nje hobin tuaj cfaredo, a nuk ju ka emocionuar fakti qe jeni me te mire se te tjeret ne ate gje? Po mendimi qe mund te beheni akoma me te mire nese mesoni teknika te reja?psikologjia-cfare eshte entuziazmi

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Simptomat psikologjike dhe mentale si (#Ankthi, #depresioni, #dëshpërimi …) nuk janë dhimbje që të fshihen dhe …

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme!

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme! Në mënyrë ideale, secili prej nesh duhet të zgjohet i relaksuar, …