Shërohuni para se të keni fëmijë, në mënyrë që ata të mos kenë nevojë ta bëjnë(2)

Shërohuni para se të keni fëmijë, në mënyrë që ata të mos kenë nevojë ta bëjnë(2)

psikolog tirane

Qeni im i zi, që quhej Depresion!

Ndiheni të trishtuar, të pakënaqur, të dëshpëruar?  Keni pësuar një dështim, keni humbur nje njeri te shtrenjte, …

Ankthi i mëngjesit: shkaqe dhe këshilla të dobishme!

Në mënyrë ideale, secili prej nesh duhet të zgjohet i relaksuar, i freskët nga një gjumë i qetë. Fatkeqësisht, ky …