Artikuj

Çfarë është telepatia ?

Çfarë është telepatia ?studio psikologjie

Ne radhe te pare do te doja t’ju tregoje ate qe suposon fizika ne lidhje me telepatin.e Hipotizohet se ekzistojne particela apo grimca elementare te afta te memorizojne dhe te levizin me shpejtesine e mendimit duke automatizuar vete mendimin. Telepatia eshte fushe shume interesante studimi ne psikologi.


Telepatia eshte aftesia qe ka nje individ te arrije te komunikoje emocione, permbajtje mendimesh dhe gjendje shpirterore tek nje tjeter. Nepermjet nje trasmetimi mendore shume te vecante, qe nuk ka te beje me asnje lloje rruge komunikimi te perdorur deri tani. Ky term vine nga greqishtja e vjeter qe do te thote: tele-large, dhe patia-ndjenje. Fenomeni i telepatise eshte ai me i perhapuri apo ai me frekuent ne bashkesine e te gjithe dukurive paranormale. Mendohet deri atje sa disa teza mbeshtesine faktin se njerzit primitive te cilet si e dime ishin te pa afte te komunikonin gjuhesisht, te kene perdorur telepatine, si nje menyre komunikimi normal apo te perditshem.

Studimi i telepatise eshte i bazuar ne nje metod sasiore (quantity) e cila percakton sa here dhe me cilat karakteristika manifestohet apo shfaqet ky fenomen si telepatia.telepatia

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Supervizim për të sapodiplomuarit apo psikologët e rinj

Në Shqipëri, si në shumë vende të tjera, ekziston një praktikë standarde për psikologët e rinj që përfshin mbikëqyrjen …

Shëndeti mendor të meshkujt

Shëndeti mendor të meshkujt

Pse burrat kanë frikë të flasin për shëndetin e tyre mendor? Pritjet sociale dhe rolet tradicionale gjinore luajnë …

blank

Seanca Psikologjike Profesionale në Tiranë

Ofrojmë Seanca Psikologjike për Individë, Familje dhe Çifte në Tiranë Në zemër të Tiranës, studio jonë e psikologjisë …